ARTVİN / ARHAVİ - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Eyl

Bursluluk Sınavı öncesi son prova denemesi yapıldı. Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden kurucusu Yeşim KILIÇOĞLU ve ortaklarından Büşra AYAR AYDIN, Duygu DİŞLİ DAĞISTANLI,Murat BULUT'un da bulunduğu E-Twinning Projemiz "SANAT SOKAĞI" çalışmaları tamamlanmış bulunmakta.

FSM öğrencileri hem kendi ekibiyle hem bireysel hemde karma okul takımlarındaki öğrencilerle ortak çalışmalar çıkarmışlardır.

Bunların sonucunda Final ürünümüz olarak sanal sergi hazırlamış bulunmaktayız.

Projede emeği geçen tüm öğretmen,öğrenci ve konuklarımıza teşekkürü borç biliriz

ARHAVİDE SÜMER EZGÜ RÜZGARI ESTİ

eTwinning projesi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu müzik öğretmeni Yeşim KILIÇOĞLU Moderatörlüğünde SÜMER EZGÜ İLE "SANAT SOKAĞI" çevrim içi etkinliği gerçekleştirldi.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri ACAR, Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer EZGÜ'ye "Hoş geldiniz." diyerek eTwinning projesinin hazırlanmasında ve çevrim içi programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen program, Sümer Ezgü' nün seslendirdiği Türk Halk Müziği eserleri ve çocuklarımızın sorularını cevaplanması ile devam etti.

May

Okulumuz öğretmenlerinden kuruculuğunu Yeşim KILIÇOĞLU'nun yaptığı ve okulumuz öğretmenlerinden Duygu DİŞLİ DAĞISTANLI,Büşra AYAR AYDIN,Murat BULUT'un da ortağı olan "SANAT SOKAĞI isimli eTwinning projemiz devam ediyor.

DAHİLERİN DÜNYASI PROJESİ SONA ERDİ

Okulumuz ögretmenlerinden Yeşim KILIÇOĞLU 'nun içinde bulundukları Dahilerin Dünyası adlı eTwinning projesi tamamlandı.

DAHİLERİN DÜNYASI PROJESİ SONA ERDİ

Okulumuz ögretmenlerinden  Büşra AYAR AYDIN'ın içinde bulundukları Dahilerin Dünyası adlı eTwinning projesi tamamlandı.

May

Sevgi,dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz.

Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız.

Hayat bizim içimizde biz hayatın içindeyiz.

Engelliler Günü Kutlu Olsun.

May

Sel felaketinden etkilenen okulumuzun son durumunu öğrenmek ve yerinde takip etmek için kurum amirlerimiz okulumuza bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyâret sırasında eğitim, öğretim faaliyetleri, projeler ve sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki çalışmalarımız hakkında da görüş alışverişi yapıldı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kurum amirlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

May

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu okulumuza ziyarette bulundu. Ziyaretine Okul Müdürümüz Duygu Dişli Dağıstanlı'nin makamında baslayan Sayın Kurdoğlu  okul hakkında bilgi aldıktan sonra Öğretmenler odasında öğretmenlerimizle buluşarak hediyelerini takdim etmesiyle ziyaretini sonlandırdı.

Kendilerine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Yürütücülüğünü  okulumuz öğretmenlerinden Cemile Koşar'ın yaptığı ve 7. Sınıf öğrencilerimizin katılım sağladığı Ekim ayı itibariyle başlayan eTwining projemiz Eco Friend başarıyla sonlandırılmıştır. Her etkinliğe özveriyle katılan öğrencilerimize proje katılım belgeleri ilçe milli eğitim müdürümüz Aytaç Akgümüş tarafından verildi.

Nis

E-Twinning Projelerinde kalite etiketi alan projelerimiz, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Il Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ve diğer kurum amirlerimiz tarafından teşekkür belgeleriyle ödüllendirildi.

Bu vesileyle bizlerden desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Duygu Dişli Dağıstanlı'ya, bunun disinda da bir çok projede imzaları olan Yeşim Kılıçoğlu ve Cemile Koşar öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Emek veren öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunar, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Dahilerin Dünyası eTwinning Projesi kapsamında Milli Güreşçimiz Yasemin ADAR Artvin'e konuk oldu. Okulumuz öğretmenlerinden Büşra Ayar AYDIN ve Yeşim KILIÇOĞLU öğretmenimizin yürütücülüğünü yaptığı projenin bu akşamki programına Azarbeycan'dan Aynur Aliyeva öğretmenimizle birlikte  Azerbaycan, Ankara, Zonguldak, Ordu, Artvin'den proje ortağı  öğretmen ve öğrenciler de yer aldılar. İl Milli Eğitim Müdürümüz Fahri ACAR ve Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aytaç AKGÜMÜŞ' ün de katıldığı programda öğrencilerimiz Yasemin ADAR'a sorular sordular ve Ata sporumuz Güreşi yakından tanıma fırsatı buldular.

Programda Yasemin ADAR'la bizi buluşturan ve moderatörlüğünü yapan Büşra AYAR AYDIN öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız